Thursday, March 3, 2016

Kem-akrual

Lagi anget-angetè jagongan babakan revisi pagu minus taun 2015 wingi. Sing aneh bab revisi menika tinimbang rong tahun sakdurunge (2013-2014) yoiku tanggal dokumen revisi. Pengalaman rong tahun sakdurunge, revisi pagu minus sing disetujoni bar tahun anggaran lebat tetep ditanggali 31 desember. Lha taun iki koq bedo? Malah ditanggali tahun iki gawe revisi tahun wingi? Opo iki goro-goro semangat akrual? Akrual sing kebablasen? Kem-akrual? Iki tulisan nyoba njenejegke utawi maten-ké ukoro Kem-Akrual, hi6.

2 coment: