Tuesday, May 28, 2013

Hibernasi sing duwooowooo

Pas mari nyusun tulisanku dewe tentang perkiraan waktu pemotongan DIPA 2013 aku lagi sadar lek sejatine hibernasiku luwih dowo soko perkiraanku dewe sakdurunge. Lha piye maneh, Anggaran lagi dibuka blokire tanggal 17 Mei 2013, eling-eling surate KPPN awake kudu revisi blonjo 524xxx, lha pas ngajokno revisi, eh ono surat maneh penghematan anggaran sing nggarai nggak nrimo sementara usulan revisi nang DJA utowo DJPB. Lha terus kapan kerjoku lan konco-koncoku? krungu-krungu kiro-kiro usulan revisi kait iso diterimo mengko lek wis mari urusan penghematan kui, sing lek gak salah yo bakale metune APBN-P 2013 iku. Weleh-weleh, dowooo men yo hibernasi taun iki?

No comments:

Post a Comment