Friday, April 26, 2013

Ketika BOS Madrasah Telat

Emboh opo sing lagi kedaden ndik negriku iki koq rasane ono diskriminasi antarane Madrasah lan Sekolah. Lek sekolah-sekolah saiki wis entuk dana BOS rong triwulan (triwulan januari - maret lan triwulan april - juni) tahun 2013 iki, Madrasah-madrasah sing diurus karo Kementerian Agama malah durung mambu blas beritane.

Krungu-krungu sing nangani (nguwehi persetujuan) anggaran Kementerian Pendidikan lan kementerian Agam iku bedo. Lek kementerian pendidikan iku urusane Komisi X, lha kementerian agama diurusi Komisi VIII. Opo iku sing nggarai masalah BOS iki bedo? Trus kenopo lek ndik Diknas ora diblokir, BOS ndik Kemenag gawe Madrasah diblokir sampai detik iki?

4 coment:

  1. Kebetulan saya juga di Madrasah. Dan, sama: merindukan cairnya dana Bos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lek aq ndik kemenage mas, gak enak karo konco2 guru madrasah non PNS sing dereng saget cair sertifikasine, sementara sing PNS pun saget.

      Delete
  2. Komisine bedo tp duite podo soko Kementrian Keuangan..yg brmslah Kemenag dg Kemenkeu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barusan jam 3 pagi ini dpt notifikasi dari da semoga bintang rontok

      Delete