Sunday, October 30, 2016

Macgyver adalah kita

Nggak nyongko tibake cikrak iso nulung gawe nguras tandon sing lumuten. Awale bingung piye carane nguras tandon sing kepasang ndik nduwur omah, soale wis kadung tuku tandon kuning sing ancen luwih murah tinimbang sing ireng, tapi kerono kualitas banyu sing diisekno pancen kurang apik dadine tandon maleh lumuten. Wis ngunu bolongan gawe nguras tandon yo ora pas nisor nemen, dadine sik ono sisa banyu rusuh sing kudu ditokno. Syukur wae tibake iso nganggo cikrak kuwi, Karo ngilekke banyu resik, sitik-sitik banyu rusuh iso diangkat metu sampe resik. Koyok pilem MacGyver wae ^_^ 

No comments:

Post a Comment