Thursday, October 6, 2016

Isin ketemu Kanjeng Rosul

Ono crito maneh bar ngaji subuh Iki mau, Babakan taun Anyar Wulan suro Iki. Ono wong taat ngibadah, namung dungane njaluk dilebokno neroko wae ketimbang suwargo mergo isin menowo ketemu Kanjeng Rasul ing suwargo, jalaran pas uripe pas Wulan suro ngerti kedaden sayyidina Husein putune Kanjeng Rasul dipateni lan diarak keliling Karbala namung deweke ora iso lapo-lapo saking akehe penghianatan. Sejatine awake dewe Iki Yo akeh alasan isin ketemu Kanjeng Rasul, ayo digerayangi dewe-dewe.

No comments:

Post a Comment