Thursday, March 3, 2016

NJawakno aplikasi

Durung akeh aplikasi komputer utowo internet sing wis nganggo boso jowo. Salah sijine sing wis nganggo boso jowo yoiku aplikasi Facebook. Pas ngganggo facebook coro jowo kuwi rasane piye ngono, soale maleh koyok gawenan dewe padahal tetep wae gawenane wong pakde sam. Namung kepiye maneh, tinimbang ra ono blas aplikasi sing njawani, anane facebook boso jowo wis lumayan ben budoyo jowo gak luntur perkoro teknologi. Iki lho gambarane facebook njowo

No comments:

Post a Comment