Thursday, February 25, 2016

Sebuah peristiwa

Kolowingi pas budal maghriban papasan karo pak no nggendong/ mbopong arek cilik ditututi arek liyane. Jare mari nabrak koco gede ndik masjid. Sampek masjid pancen bener jare pak no, koco sing ukurane paling gede ndik jendelo masjid ketok pecah dirubung poro jamaah. Namun gelem ora gelem wis qomat dadi podo maghriban. Bar maghriban macem-macem respone jamaah, ono sing ngawatirke bocahe kepiye, catune kepiye, ono sing nyalahke bocahe, ono sing ngresiki kacane, sing gede2 disendenke ndik jobo, sing cilik ndik timbo, sing lembut disedot vacum, macem2 respone wong, misal ndablegke bocahe malah bakal ga wani maneh budal nang masjid, namung lek mrihatini bocahe koq ya pas wong tuwane malah wis jarang nang mesjid, mugo2 bocahe sik sregep nang masjid namung ngurangi geguyone.

No comments:

Post a Comment