Tuesday, August 26, 2014

Selamat pagi dunia

Isuk iki aq tekan kantor telat jam 07.07 tapi tibakne jam semono kanca-kancaku wis antri ndik ngarep lawang durung dibukakno. Melase ciah, pengen sregep, tuntutan remon, eh ora didukung karo sistem. Sugeng enjing ndunyo …

No comments:

Post a Comment