Thursday, June 20, 2013

zamane google drive

Winginane rodok sebel soale disms kanwil dikon download file ndik ziddu, lha koq download-te angel tenan, wes ngono metu iklane sak pirang-pirang. He konco-konco kanwil, mbok yo-o nganggo google drive wae, download luwih gampang tanpo iklan. Padahal saiki ziddu wis nggak ngewehi bayaran maneh lho gae download file-mu. Ayo gawe google drive terus cendekno link-e nggawe goo.gl , bar iku kaet sms

No comments:

Post a Comment