Monday, May 6, 2013

Cerdas berbingkai imtaq

Pas mang moleh teko Kppn Malang, aq rodok mikir karo tulisan ndik mburine montor koyoe nggone sekolah dasar islam ndik Malang. Sekolahe nduwe jargon "Cerdas berbingkai Imtaq". Lho koq Imtaq mung digawe bingkai? Bingkai artine kan cuma njobone tok? Bukane imtaq mestine sing menjadi esensi? menurutku sih.

No comments:

Post a Comment