Thursday, April 11, 2013

Tujuan nulis

Akhir-akhir iki aku heran karu status konco-konco ning facebook utowo twitter sing isine dungo ning pengeran. Opo pengeran nduwe akun facebook utowo twitter? Ampen bener pengeran iku moho weruh lan moho ngerti. Tapi balik maneh marang awake dewe, opo sih tujuane nulis status ndik facebook utowo twitter.
Saben-saben wong nduwe tujuan sing durung mesti podo. Kulo dewe awale ngerti internet gandrung marang nge-blog. Tujuane awale pengen sharing pengetahuan wae. Itung-itung iso gae sangune mati. Kadang iso gae sangune urip. Facebook lan twitter ugo ndukung tuuan niku mawon.

No comments:

Post a Comment