Wednesday, April 3, 2013

Korupsi iku ...

Korupsi iku asline kepingin awake sugih, carane biasane nyalahgunaake kedudukane. Kadang korupsi yo ugi iso nyugihno kancane. Tapi sing jelas korupsi iku nyolong duwit negoro, nyolong duwite rakyat, gawe ngisi wetenge, gawe nyenengno nafsune dewe utowo riyak nyenengke wong liyo sing biasane wong liyo iku iso nulung nang kepentingane. Duh Gusti, adohno kulo lan kanca-kanca kulo dugi sifat kedunyan sing marai korupsi.

1 coment:

  1. Amin3x Ya Rabb..
    (Pren seko Bojonegoro-Nufudz)

    ReplyDelete